Hej, det är vi. Vimla.

Mobiloperatören som föddes online. Som inte tycker att vi ska dra några fåniga gränser för vad som ska få kallas verklighet och på riktigt. IRL och www, vi älskar er all the same. Med Vimla får du därför fri tillgång till nätets alla underliga underverk, och kan bada i fria mess och samtal. Dessutom skänker vi en del av vinsten till välgörenhet. Hörde vi bye bye offline?

Hero image

Årets Operatör 2017, 2018, 2019, 2020

Hurra! Tack vare våra fina användare vann vi Årets Operatör för fjärde året i rad på Telekomgalan 2021 ❤️

Vimla Unlocked

Vad gömmer sig i våra favoritpersoners sms-historik, spotifylistor, instaflöden och anteckningar? I Vimla Unlocked tar vi reda på det när kända profiler möts och obehindrat gräver i varandras mobiler! 

När du ringer med Vimla delar du med dig

Vi vill bidra till en bättre värld på alla sätt vi kan. Därför går en del av vinsten till välgörande ändamål och i Vimla-valet bestämmer du hur potten ska fördelas.

Bra hjälp när du behöver den

Vi har en support som bryr sig. På riktigt! Vi vill ha glada användare, det gör det mycket roligare att gå till jobbet. Därför lägger vi stor vikt att finnas tillgängliga och hela tiden bygga om och fixa så att tjänsten blir bättre, enklare och tydligare.

Det här får du!

Noll bindningstid!

Om du mot förmodan skulle vilja lämna oss, så slipper du en tråkig bindningstid

Rabatt när du tipsar!

Varje tipsning ger 10 kr/månad i rabatt, så länge du och den du tipsar är aktiva hos Vimla.

Du får ändra dig!

Gör inställningar och byt surfnivå direkt på Mitt Vimla eller i vår app.

Superbra täckning

4g-, 3g-och 2g i full fräs-hastighet med Telenors nät. 99,9% av Sveriges befolkning säger sig självt!

Tjäna på att tipsa

Hjälper du oss att bli fler så hjälper vi dig med din månadskostnad. Tipsar du någon om Vimla får du och den du tipsar 10 kronor rabatt på månadsavgiften.

Vimla Filter stoppar samtal du inte vill ha

Vissa vill man bara inte snacka med, och det är helt okej. Med Vimla Filter väljer du vilka kontakter som alltid får ringa. Alla andra samtal blir pushnotiser du kan ringa upp när och om du vill. SIMsalabim!

Vill du vara med?

Vad kul! Vi är alltid öppna för att välkomna nya ansikten till teamet. Klicka på knappen nedan för att se aktuella och kommande jobb <3