Hero image

Tipsningstips

Tipsa dig till den magiska nollan!

För varje person du tipsar får du 10kr rabatt på månadsavgiften, så länge ni båda är aktiva användare. Hur gör man för att tipsa sig till den magiska nollan då? Läs vidare här!

Tipsningstips 101

Steg 1: Hitta någon att tipsa!

Tänk brett! Vänner och familj är en jättebra start. Sen är det bara att tänka på alla du möter varje dag! Grannar, kollegor eller klasskompisar, medresenärer, butikspersonal, föräldrar på förskolan, med flera. Eller varför inte dela tipslänken i dina sociala medier? Möjligheterna är oändliga, endast fantasin kan stoppa dig!

Steg 2: Öppningsfrasen

Öppningsfrasen kan kännas lite läskig, men när du väl kommit förbi den så är du i princip redan hemma. Här kommer några tips du kan utgå från, för att få till en riktigt oemotståndlig rivstart.

”Har du tänkt på att om du bara sparar 50kr per månad på ditt mobilabonnemang så blir det 600kr per år?
Vimla har några av marknadens bästa priser, och dessutom får du 10kr rabatt för varje vän du tipsar! Vill du veta mer?”

”Alltså jag måste bara fråga, vad har du för mobiloperatör? Jag har nämligen Vimla, och de har verkligen så många fördelar till ett superrimligt pris, och möjlighet att sänka priset ännu mer genom att tipsa! Vill du veta mer?”

 

Steg 3: Visa de här fyra punkterna!

Noll bindningstid!

Om du mot förmodan skulle vilja lämna oss, så slipper du en tråkig bindningstid

Rabatt när du tipsar!

Varje tipsning ger 10 kr/månad i rabatt, så länge du och den du tipsar är aktiva hos Vimla.

Du får ändra dig!

Gör inställningar och byt surfnivå direkt på Mitt Vimla eller i vår app.

Superbra täckning

4g-, 3g-och 2g i full fräs-hastighet med Telenors nät. 99,9% av Sveriges befolkning säger sig självt!

Steg 4: Dela din tipslänk!

Din unika tipslänk hittar du på mitt.vimla.se och i Vimla-appen, under tipsningar i menyn. Du kan välja att direkt dela tipslänken via mail eller i ett färdigskrivet Facebook-inlägg. Eller så kan du kopiera tipslänken, och klistra in den precis var du vill.

Efter att din tipslänk har använts för en beställning får du ett bekräftelsemail av oss. Kolla in vår stora guide om tipsrabatt eller kontakta vår fantastiska support ifall du har fler funderingar på vad som händer efter att du delat din tipslänk!