Täckningskartan

Med hjälp av täckningskartan kan du ta reda på om du kan förvänta dig bastäckning, god täckning eller mycket god täckning för 2G, 3G och 4G, i det område där du planerar att använda ditt abonnemang. Under kartan finns förklaringar på vad de olika nivåerna innebär.

Som Vimla-användare använder du 2G och 3G för samtal och SMS, och 3G och 4G för att surfa.

Bastäckning

Här finns möjlighet att kunna ringa och surfa utomhus under förutsättning att du inte försämrar mottagningen genom att ha telefonen till exempel i fickan eller väskan.

God täckning

Här finns goda möjligheter att kunna ringa och surfa utomhus. Det kan även gå att ringa och surfa inomhus, särskilt om du står nära ett fönster och inte försämrar mottagningen genom att ha telefonen till exempel i fickan eller väskan. 

Mycket god täckning

Här kan du sannolikt ringa och surfa både utomhus och inomhus. Inomhustäckningen påverkas dock av vilken typ av väggar, fönster och dörrar byggnaden har samt var i byggnaden du befinner dig.

Otroligt fin teckning


Varsågod. Den är otroligt fin.

Upplever du dålig täckning?

Knappen nedan är din magiska portal till ett liv med bättre täckning! Okej kanske inte, men den kommer ge dig all information du behöver för att förstå vad som kan påverka din täckning. Så klicka på knappen och säg bye bye offline!