← Tillbaka till bloggen

Då var det dags igen! Precis som tidigare år är vi med i underbara Musikhjälpen, vilket är en av Radiohjälpens insamlingar. I en vecka blir tre kända programledare inlåsta i en glasbur på ett torg i en svensk stad, denna gång Göteborg. Programmet sänds direkt dygnet runt i P3 och i SVT/SVT Play och går ut på att uppmärksamma och samla in pengar till en undangömd katastrof genom att engagera lyssnare och tittare. Årets tema är att oavkortat samla in pengar för barn som har flytt eller flyr krig. Låt oss försöka bidra med det vi kan.

Vi på Vimla har alltid haft ett stort hjärta för alla våra medmänniskor och varit med i olika välgörenheter genom åren. Vi har deltagit i Musikhjälpen flera gånger, och vårt deltagande har nu blivit en årlig tradition hos oss.

Alla pengar som vår bössa samlar in kommer oavkortat gå till Musikhjälpens ändamål för i år, som är en tryggare barndom för de som flyr och flytt från krig. Alla förtjänar en trygg och stabil uppväxt här i världen, särskilt om man är med om något så hemskt som ett krig. Om vi tillsammans kan bidra till att fler kan få en tryggare tid och barndom, har vi lyckats. Så låt oss skramla ihop det vi kan och försöka nå nya höjder i det vi kan bidra med!

Hur hade vi tänkt att delta i Musikhjälpen i år?

Vi kommer att fortsätta på samma spår som i fjol, där vi auktionerar ut något vi kallar för Guldnummer + 100 GB-abonnemang i 12 månader. Totalt kommer det vara fyra stycken härliga guldnummer + abonnemang som vi kommer att ha med där! Ett guldnummer innebär ett grymt nummer, som då främst är enkelt att komma ihåg. Håll ett öga öppet på Tradera -länkar till auktionerna finns lite längre ned!

Nytt för i år är att tre guldnummer auktioneras ut med en mobiltelefon från Renewed. Och ett abonnemang för 0 kr i ett helt år.. HUR grymt är inte det? Helt fantastiskt säger vi! Allt för en bra sak. Modellerna som vi kommer att auktionera ut är:
Samsung Galaxy S21
iPhone 12
iPhone 12 Pro

Kort summerat så är det alltså tre stycken abonnemang plus telefon, och ett abonnemang utan telefon.

Dessa telefoner är refurbade, alltså renoverade och “återvunna” helt enkelt. De känns som nya och är verkligen riktigt fräscha. Kort och gott bidrar du inte bara till att barn på flykt får en tryggare uppväxt, utan även till en mer hållbar värld. Kudos till dig!

Har du frågor om telefonerna samt auktioneringen på Tradera?

Här kan du läsa om vad som görs och hur det fungerar hos Renewed.
På följande länkar kan du även läsa om vad det är för villkor som gäller hos Tradera och om hur du går med i auktionen/erna (Samtliga avslutades 18/12):
Guldnummer + abonnemang
Guldnummer + abonnemang + Samsung Galaxy S21
Guldnummer + abonnemang + iPhone 12
Guldnummer + abonnemang + iPhone 12 Pro

Vill du inte vara med i auktioneringen, men bidra med en liten slant?

Lika fantastiskt det säger vi. Här hittar du till vår bössa hos Musikhjälpen. Skriv gärna en fin kommentar/hälsning och sprid lite kärlek i farten <3