Hero image

Vimla X Svensk Basket

75% rabatt i hela fyra månader!

Här beställer du inte bara ett riktigt bra abonnemang från en operatör med hjärtat på rätt ställe, utan du stödjer också Svensk Basket med 10 kr/mån så länge du har ett aktivt abonnemang hos Vimla.

Välj helt fritt vilket abonnemang du vill!

Du sparar din oanvända surf hur länge du vill, hur mycket du vill. Läs mer på vimla.se/sparadata.

Ditt gamla abonnemang kommer automatiskt att sägas upp den dagen som ditt nummer flyttas över till oss. Ifall du har uppsägningstid på abonnemanget så startar den på flyttdagen och abonnemanget avslutas först när uppsägningstiden är slut, vilket innebär att du kan få betala för två abonnemang samtidigt. Därför rekommenderar vi alltid att innan en nummerflytt ta kontakt med nuvarande operatör och kontrollera allt tillsammans med dem. 

Nääästan alla!
Vissa 2G-telefoner som är tillverkade före 2013 har inte stöd för nya operatörer, och funkar därför inte med Vimla. Det beror på att Vimla startades efter att tillverkaren slutat uppdatera telefonens mjukvara.
Detta är inget unikt för Vimla, utan telefonerna känner inte igen några nystartade operatörer.

Det beror på hur mycket du vill surfa, men här är några tumregler:

3 GB – Perfekt till dig som mest kollar mail eller streamar Spotify. Räcker till mer än 30 min Spotify per dag. 

6 GB –  Passar dig som mest scrollar Facebook eller Instagram men inte ser så mycket på video. 

10 GB – .Är perfekt för dig som lyssnar mycket Spotify, och kanske vill kika lite Youtube på bussen in till stan.

20 GB – Perfekt för vardagssurfaren, på väg in till jobb eller skola passar detta abonnemanget som bäst.

50 GB – Passar dig som vill göra allt med mobilen. Surfa, streama, spotifya. Gärna samtidigt.

100 GB – Är för dig som aldrig vill bry dig om att få slut på surf. Du kanske t.o.m använder mobilen som hotspot (dela internet) ibland. Älska surf!

Vad kul att du har blivit tipsad av en vän! För att ta del av din tipsrabatt behöver du be din vän skicka sin tipslänk till dig, den finns att hitta på Mitt Vimla under tipsningar i menyn.

Klistra sedan in tipslänken i din webbläsare så kommer du till en ny ordersida med alla härliga tips-priser, och via den gör du bara din beställning som vanligt! Känns det ändå svårt att förstå kan du gärna kika in vår tipsguide eller kontakta supporten.

 Om du vill betala med autogiro väljer du faktura som betalmetod. När du sedan får din första faktura kan du aktivera autogiro direkt på fakturan med mobilt bankID. Se vår guide på vimla.se/autogiro.