Halva priset från Jul till Juli!

Du har blivit tipsad om Vimla av Linus. Om du också beställer får ni båda 10 kr rabatt på månadsavgiften så länge ni båda har aktiva abonnemang.

Beställ mobilabonnemang för halva priset på valfritt abonnemang i 6 månader, beställer du innan jul får du alltså rabatt från jul till juli!

  • Fria samtal & mess
  • Noll bindningstid
  • Rabatt när du tipsar

Gäller vid beställning innan 3 januari 2022.

PS. Erbjudandet gäller för dig som inte redan har Vimla, men som skaffar det innan 3 januari, 2022.

Du sparar din oanvända surf i 12 månader med alla våra abonnemang förutom 100 GB där ingen surf sparas. Läs mer på vimla.se/sparadata.

Vi använder samma nät som Telenor, och täcker därmed 99,9% av Sveriges befolkning! Kolla in din täckning på vimla.se/tackningskartan.

Vad kul att du har blivit tipsad av en vän! För att ta del av din tipsrabatt behöver du be din vän skicka sin tipslänk till dig, den finns att hitta på Mitt Vimla under tipsningar i menyn.

Klistra sedan in tipslänken i din webbläsare så kommer du till en ny ordersida med alla härliga tips-priser, och via den gör du bara din beställning som vanligt! Känns det ändå svårt att förstå kan du gärna kika in vår tipsguide eller kontakta supporten.

Det beror på hur mycket du vill surfa, men här är några tumregler:

3 GB – Perfekt till dig som mest kollar mail eller streamar Spotify. Räcker till mer än 30 min Spotify per dag. 

8 GB –  Passar dig som mest scrollar Facebook eller Instagram men inte ser så mycket på video. 

18 GB – Du som gillar att scrolla hela vägen till och från jobbet/skolan och kanske även se lite YouTube på lunchrasten kan ha 18GB.

50 GB – Passar dig som vill göra allt med mobilen. Surfa, streama, spotifya. Gärna samtidigt.

100 GB – Är för dig som aldrig vill bry dig om att få slut på surf. Du kanske t.o.m använder mobilen som hotspot (dela internet) ibland. Älska surf!

Självklart! Du kan ändra ditt abonnemang när du vill direkt på Mitt Vimla eller i vår App.

Kul att du frågar! På de fyra lägsta surfnivåerna (upp till 50 GB) kan du spara upp till 100 GB surf i 12 månader. På vår högsta nivå, 100 GB i månaden, kan du alltså inte spara någon surf.

Självklart kan du välja att flytta med ditt nuvarande nummer till oss! För att din nummerflytt ska kunna godkännas så finns det några saker du behöver kontrollera innan du gör din beställning hos oss. Läs allt om hur du går tillväga både innan, under och efter beställningen för att få till en lyckad nummerflytt, i vår nummerflyttsguide.

Ditt gamla abonnemang kommer automatiskt att sägas upp den dagen som ditt nummer flyttas över till oss. Ifall du har uppsägningstid på abonnemanget så startar den på flyttdagen och abonnemanget avslutas först när uppsägningstiden är slut, vilket innebär att du kan få betala för två abonnemang samtidigt. Därför rekommenderar vi alltid att innan en nummerflytt ta kontakt med nuvarande operatör och kontrollera allt tillsammans med dem. 

Nääästan alla!
Vissa 2G-telefoner som är tillverkade före 2013 har inte stöd för nya operatörer, och funkar därför inte med Vimla. Det beror på att Vimla startades efter att tillverkaren slutat uppdatera telefonens mjukvara.
Detta är inget unikt för Vimla, utan telefonerna känner inte igen några nystartade operatörer.

Hej, det är vi. Vimla.

Mobiloperatören som föddes online. Som inte tycker att vi ska dra några fåniga gränser för vad som ska få kallas verklighet och på riktigt. IRL och www, vi älskar er all the same. Med Vimla får du därför fri tillgång till nätets alla underliga underverk, och kan bada i fria mess och samtal. Dessutom skänker vi en del av vinsten till välgörenhet. Hörde vi bye bye offline? Beställ ditt mobilabonnemang nu!