50% rabatt i 4 månader + 30 GB!

Du har blivit tipsad om Vimla av Magnus. Om du också beställer får ni båda 10 kr/mån i rabatt på era månadskostnader varje månad

  • Fria samtal & mess
  • Noll bindningstid
  • Rabatt när du tipsar

Yay! För fjärde året i rad vann vi Årets Operatör på Telekomgalan 2021. Allt tack vare våra fina användare ❤️

PS. Erbjudandet gäller för dig som inte redan har Vimla, men som skaffar det innan 21 oktober, 2021.

Du sparar din oanvända surf i 12 månader med alla våra abonnemang förutom 100 GB där ingen surf sparas. Läs mer på vimla.se/sparadata.

Extrasurfen du får i välkomstbonus är giltig i 4 månader.

Vi använder samma nät som Telenor, och täcker därmed 99,9% av Sveriges befolkning! Kolla in din täckning på vimla.se/tackningskartan.

Vad kul att du har blivit tipsad av en vän! För att ta del av din tipsrabatt behöver du be din vän skicka sin tipslänk till dig, den finns att hitta på Mitt Vimla under tipsningar i menyn.

Klistra sedan in tipslänken i din webbläsare så kommer du till en ny ordersida med alla härliga tips-priser, och via den gör du bara din beställning som vanligt! Känns det ändå svårt att förstå kan du gärna kika in vår tipsguide eller kontakta supporten.

Det beror på hur mycket du vill surfa, men här är några tumregler:

3 GB är lagom för dig som vill lyssna på pepplistan på Spotify medan du tränar.

8 GB är perfekt för dig sig vill Netflixa en liten stund på dagen, till exempel på bussen in till stan.

18 GB passar dig som vill hänga på youtube under lunchrasten.

50 GB passar dig som vill göra allt med mobilen. Surfa, streama, spotifya. Gärna samtidigt.

100 GB är för dig som aldrig vill bry dig om att få slut på surf. Du kanske t.o.m använder mobilen som hotspot (dela internet) ibland. Älska surf!

Självklart! Du kan ändra ditt abonnemang när du vill direkt på Mitt Vimla eller i vår App.

Kul att du frågar! På de fyra lägsta surfnivåerna (upp till 50 GB) kan du spara upp till 100 GB surf i 12 månader. På vår högsta nivå, 100 GB i månaden, kan du alltså inte spara någon surf.

Självklart kan du välja att flytta med ditt nuvarande nummer till oss! För att din nummerflytt ska kunna godkännas så finns det några saker du behöver kontrollera innan du gör din beställning hos oss. Läs allt om hur du går tillväga både innan, under och efter beställningen för att få till en lyckad nummerflytt, i vår nummerflyttsguide.

Ditt gamla abonnemang kommer automatiskt att sägas upp den dagen som ditt nummer flyttas över till oss. Ifall du har uppsägningstid på abonnemanget så startar den på flyttdagen och abonnemanget avslutas först när uppsägningstiden är slut, vilket innebär att du kan få betala för två abonnemang samtidigt. Därför rekommenderar vi alltid att innan en nummerflytt ta kontakt med nuvarande operatör och kontrollera allt tillsammans med dem. 

Nääästan alla!
Vissa 2G-telefoner som är tillverkade före 2013 har inte stöd för nya operatörer, och funkar därför inte med Vimla. Det beror på att Vimla startades efter att tillverkaren slutat uppdatera telefonens mjukvara.
Detta är inget unikt för Vimla, utan telefonerna känner inte igen några nystartade operatörer.