50% seniorrabatt + 30 GB i fyra månader

Beställ ett seniorabonnemang med 50% rabatt + 30 GB i fyra månader.

  • Fria samtal & mess
  • Noll bindningstid
  • Osurfad surf sparas
  • Årets operatör, igen!

PS. Erbjudandet gäller nya användare som är över 55 år vid beställning innan 31 oktober, 2022.

Dina 30 GB är giltiga i 4 månader.

Du sparar din oanvända surf hur länge du vill på alla våra abonnemang. Läs mer på vimla.se/sparadata.

Vad kul att du har blivit tipsad av en vän! För att ta del av din tipsrabatt behöver du be din vän skicka sin tipslänk till dig, den finns att hitta på Mitt Vimla under tipsningar i menyn.

Klistra sedan in tipslänken i din webbläsare så kommer du till en ny ordersida med alla härliga tips-priser, och via den gör du bara din beställning som vanligt! Känns det ändå svårt att förstå kan du gärna kika in vår tipsguide eller kontakta supporten.

När du beställer Vimla med en nummerflytt aktiveras ditt nya abonnemang på den dag ditt nummer flyttar till oss och beställer du ett abonnemang med ett helt nytt nummer aktiveras det direkt och går att använda så fort du fått hem ditt nya SIM-kort.

Självklart kan du välja att flytta med ditt nuvarande nummer till oss! För att din nummerflytt ska kunna godkännas så finns det några saker du behöver kontrollera innan du gör din beställning hos oss. Läs allt om hur du går tillväga både innan, under och efter beställningen för att få till en lyckad nummerflytt, i vår nummerflyttsguide.

Vi använder samma nät som Telenor, och täcker därmed 99,9% av Sveriges befolkning! Kolla in din täckning på vimla.se/tackningskartan.

Självklart! Du kan ändra ditt abonnemang när du vill direkt på Mitt Vimla eller i vår App.

Det beror på hur mycket du vill surfa, men här är några tumregler:

3 GB – Perfekt till dig som mest kollar mail, läser tidningen eller streamar Spotify. Räcker till mer än 30 min Spotify per dag. 

6 GB –  Passar dig som mest scrollar Facebook, läser lite tidning men inte ser så mycket på video. 

10 GB – Passar för lite facebook, lite mail men även lite videos på SVTplay.

20 GB – Du som gillar att strömma dina nyheter på SVTplay, uppdatera facebook och kanske lite Youtube passar 20 GB perfekt.

50 GB – Passar dig som vill göra allt med mobilen. Surfa, streama, spotifya. Gärna samtidigt.

100 GB – Är för dig som aldrig vill bry dig om att få slut på surf. Du kanske t.o.m använder mobilen som hotspot (dela internet) ibland. Älska surf!

Nääästan alla!
Vissa 2G-telefoner som är tillverkade före 2013 har inte stöd för nya operatörer, och funkar därför inte med Vimla. Det beror på att Vimla startades efter att tillverkaren slutat uppdatera telefonens mjukvara.
Detta är inget unikt för Vimla, utan telefonerna känner inte igen några nystartade operatörer.

Hej, det är vi. Vimla.

Mobiloperatören som föddes online. Som inte tycker att vi ska dra några fåniga gränser för vad som ska få kallas verklighet och på riktigt. IRL och www, vi älskar er all the same. Med Vimla får du därför fri tillgång till nätets alla underliga underverk, och kan bada i fria mess och samtal. Dessutom skänker vi en del av vinsten till välgörenhet. Hörde vi bye bye offline? Beställ mobilabonnemang för pensionär nu!