Just nu! Alla abonnemang 20 kr

Just nu kostar alla våra abonnemang endast 20 kronor, typ samma som en korv med bröd. Sugen? Scrolla ner och välj hur många GB du vill ha. Alla för 20 spänn. Priset gäller i fyra månader, sen ordinarie pris.

Abonnemang för seniorer för 20 spänn!

Våra mobilabonnemang 55+ är abonnemang för seniorer, pensionärer eller dig som föredrar att kalla dig för 55+.

 

Samtliga surfnivåer har 5g. De lägsta nivåerna för seniorabonnemang (55+) 3 GB–14 GB har maxhastighet 150 Mbit/s medan de två högsta nivåerna 25 GB–75 GB har maxhastigheten 300 Mbit/s. Läs mer på vimla.se/priser

Beställ ett abonnemang för seniorer för 20 kronor i fyra månader, och surfa ännu billigare.

Erbjudandet gäller nya Vimlare t.o.m. 22 januari 2024.

  • Noll bindningstid
  • Fria samtal och mess
  • Spara surf
  • 5g i Telenors nät
  • Smidig nummerflytt

5g i Telenors nät

Vi använder 5g i Telenors grymma nät. På täckningskartan kan du kika på hur 5g-täckningen ser ut där du tänker använda ditt abonnemang. Kartan har tre olika nivåer för bastäckning, god täckning eller mycket god täckning för 2g-, 3g-, 4g- och 5g-nätet. Under kartan finns förklaringar på vad de olika nivåerna betyder för ditt abonnemang.

Ingen bindningstid

Noll bindningstid, 100% frihet!

Siffran noll är grym när det kommer till bindningstid. Det ger dig 100% frihet och inga begränsningar. Därför är alla våra abonnemang för seniorer helt utan bindningstid. Du kan istället fokusera på det roliga, som att snacka fritt, fixa smaskiga tipsrabatter och surfa loss.

Surfa lugnt, surfen sparas!

När livet tar dig offline (det händer) behöver du inte oroa dig för att förlora surf. Hos oss sparar du din osurfade surf! Det finns dessutom ingen gräns på hur mycket surf du kan spara. Så att du ska kunna surfa när det passar dig och aldrig förlora underbar tid online.

Rabatt när du tipsar om oss

När du tipsar om Vimla får både du och den du tipsar 10 kr rabatt på månadsavgiften. En win-win för alla surfare! Tipsar du tillräckligt många kan du sänka din månadskostnad till noll kronor, eftersom vi inte har någon tipsgräns. Så tipsa och sänk kostnaden Vimla style.

Älskar du ditt nummer?
Det gör vi med!

Självklart kan du flytta med ditt nummer när du skaffar ett abonnemang hos oss. Vi vet att ditt nummer betyder något för dig, och då ska det såklart hänga med. Att flytta med ett nummer är superenkelt och vår nummerguide visar dig hur det går till. Är du sugen på att dumpa ditt nummer och skaffa ett sprillans nytt? Nemas problemas. Då kan du enkelt välja ett nytt nummer när du beställer ett abonnemang.

Bästa mobilabonnemanget

Hur långt räcker surfen?

3 GB – Vårt surfa lagom-abonnemang för seniorer. För dig som gärna scrollar lite med musik i lurarna, men som behöver en paus då och då.

8 GB – Perfekt för scrollaren. Du kan kolla in Facebook och annat skoj, men även streama musik och videos på en lagom nivå.

14 GB – Passar dig som vill scrolla och streama videos och musik på ditt abonnemang. Här gör du det mesta, men inte hela tiden.

25 GB – Bästa mobilabonnemanget för vardagssurfare. När du är på språng eller så fort du vill hänga online en stund.

75 GB – För dig som är en självutnämnd storsurfare och verkligen diggar livet online. Scrolla, streama, spela och ändå ha surf över. Här gör du allt, gärna samtidigt.

Så här fungerar SIM-kortet

När du har valt ett abonnemang hos Vimla, skickar vi hem ett SIM-kort till dig. För att komma igång behöver du bara placera SIM-kortet på den lilla brickan som du kan dra ut på sidan av din mobil. Har du har flyttat ditt nummer till oss kommer SIM-kortet aktiveras samma dag som flytten sker. Om du har skaffat ett nytt nummer är det bara att sätta igång och börja surfa så fort du fått ditt SIM.

Vi säger upp ditt tidigare abonnemang! 

Om du flyttar med ett nummer behöver du inte säga upp ditt nuvarande abonnemang när du skaffar Vimla. Vi fixar det åt dig så snart du är med oss. Smidigt, eller hur? Har du uppsägningstid hos din nuvarande operatör startar den när flytten sker, men abonnemanget gäller fram till sista datum. Därför kan det vara bra att dubbelkolla uppsägningstiden med din nuvarande operatör för att vara helt säker på vad som gäller.

Självklart kan du byta abonnemangsnivå

Vi har mobilabonnemang från 1 GB till 75 GB för dig som är över 55 år. Därför kan du alltid surfa bäst utifrån ditt behov just nu – om du så vardagssurfar eller vill vara online mest hela tiden. Du kan alltid ändra din surfnivå och abonnemang på Mitt Vimla eller i appen. Surf ska både vara kul och enkelt.

Sveriges nöjdaste mobilkunder!

Hos oss surfar du som en boss, det vill säga mycket surf till lite pengar. Dessutom med grym täckning, support i världsklass och helt utan bindningstid. Vimla är på toppen av Svenskt Kvalitetsindex (SKI) – en titel vi är stolta över och vunnit både 2022 och 2023. Men det bästa av allt: våra Vimlare älskar sin surf och alla andra fördelar. Därför kommer vi alltid kämpa för att Sveriges nöjdaste mobilkunder ska vara just det, och fortsätta att göra livet online extra vimligt och prisvärt.

Vilket abonnemang ska du välja?

Att välja ett abonnemang kan vara klurigt. Ibland tar man lite surf, och inser att man behövt mycket mer surf. Eller helt tvärtom. Därför har vi gjort det enkelt att jämföra, så att du ska hitta det bästa mobilabonnemang för dig och dina behov. Oavsett om det handlar om täckning, smaskiga bonusar eller prisnivåer. Ta en titt på vår guide. 💚

Behöver du hjälp? Nemas problemas!

Förutom att du kan göra flera inställningar och ändringar på ditt abonnemang helt på egen hand, så har vi en support i toppklass som rycker in när du behöver hjälp. Vår support är helt digital och du slipper därför en långtråkig telefonkö när du vill få kontakt. Vid mindre brådskande ärenden kan du maila, och när det är brådskande kan du chatta vardagar 9-16.

Hero image

Din surf, din grej.