Just nu! Alla abonnemang 20 kr

Just nu kostar alla våra abonnemang endast 20 kronor, typ samma som en korv med bröd. Sugen? Scrolla ner och välj hur många GB du vill ha. Alla för 20 spänn. Priset gäller i fyra månader, sen ordinarie pris.

begagnad-mobil-hos-vimla

  • Noll bindningstid
  • Fria samtal och mess
  • Spara surf
  • 5g i Telenors nät
  • Smidig nummerflytt

5g i Telenors nät

Vi använder 5g i Telenors grymma nät. På täckningskartan kan du kika på hur 5g-täckningen ser ut där du tänker använda ditt abonnemang. Kartan har tre olika nivåer för bastäckning, god täckning eller mycket god täckning för 2g-, 3g-, 4g- och 5g-nätet. Under kartan finns förklaringar på vad de olika nivåerna betyder för ditt abonnemang.

Ingen bindningstid

Noll bindningstid, 100% frihet!

Siffran noll är grym när det kommer till bindningstid. Det bästa mobilabonnemanget ger dig 100% frihet och inga begränsningar. Därför är alla våra abonnemang helt utan bindningstid. Du kan istället fokusera på det roliga, som att snacka fritt, fixa smaskiga tipsrabatter och surfa loss.

Surfa lugnt, surfen sparas!

När livet tar dig offline (det händer) behöver du inte oroa dig för att förlora surf. Hos oss sparar du din osurfade surf, för alltid! Det finns dessutom ingen gräns på hur mycket surf du kan spara. Så att du ska kunna surfa när det passar dig och aldrig förlora underbar tid online. Din surf – din grej!

Tipsrabatt! För surf med rabatt.

När du tipsar om Vimla får både du och den du tipsar 10 kr rabatt på månadsavgiften. En win-win för alla surfare! Tipsar du tillräckligt många kan du sänka din månadskostnad till noll kronor, eftersom vi inte har någon tipsgräns. Så tipsa och sänk kostnaden Vimla style!

Älskar du ditt nummer?
Det gör vi med!

Självklart kan du flytta med ditt nummer när du skaffar Vimla. Vi vet att ditt nummer betyder något för dig, och då ska det såklart följa med till oss. Att flytta med ett nummer är superenkelt och vår nummerguide visar dig hur det går till. Är du sugen på att dumpa ditt nummer och skaffa ett sprillans nytt? Nemas problemas. Då kan du enkelt välja ett nytt nummer när du beställer ett abonnemang.

Bästa mobilabonnemanget

Fixa bästa surfen för dig

4 GB – Vårt surfa lagom-abonnemang. För dig som gärna har musik i lurarna och kollar mailen. Räcker till 30 minuters musikstream.

8 GB – Det bästa mobilabonnemanget för scrollaren. Du kan kolla in dina SoMes, mailen och annat kul. Men inte kolla så mycket video.

12 GB – Passar dig som vill streama videos och musik på ditt abonnemang, och ha flera appar igång. Här gör du det mesta, men inte hela tiden.

20 GB – Bästa mobilabonnemanget för vardagssurfare. När du pendlar till jobbet eller så fort du vill hänga online en stund.

50 GB – Storsurfarens dröm! Surfa, streama, spela och spara det mesta. Här gör du allt, gärna samtidigt om du vill.

100 GB – Det absolut bästa mobilabonnemanget för dig som lever livet online och vill ha (nästan) evig surf. Mucho stream och mycket surf helt enkelt.

Så här fungerar SIM-kortet

När du har valt ett abonnemang hos Vimla, skickar vi hem ett SIM-kort till dig. För att komma igång behöver du bara placera SIM-kortet på den lilla brickan som du kan dra ut på sidan av din mobil. Har du har flyttat ditt nummer till oss kommer SIM-kortet aktiveras samma dag som flytten sker. Om du har skaffat ett nytt nummer är det bara att sätta igång och börja surfa så fort du fått ditt SIM.

Vi säger upp ditt tidigare abonnemang! 

Om du flyttar med ett nummer behöver du inte säga upp ditt nuvarande abonnemang när du skaffar Vimla. Vi fixar det åt dig så snart du är med oss. Smidigt, eller hur? Har du uppsägningstid hos din nuvarande operatör startar den när flytten sker, men abonnemanget gäller fram till sista datum. Därför kan det vara bra att dubbelkolla uppsägningstiden med din nuvarande operatör för att vara helt säker på vad som gäller.

Självklart kan du byta abonnemangsnivå

Vi har mobilabonnemang från 1 GB till 100 GB. Därför kan du alltid surfa bäst utifrån ditt behov just nu – om du så vardagssurfar eller vill vara online mest hela tiden. Du kan alltid ändra din surfnivå och abonnemang på Mitt Vimla eller i appen. Surf ska både vara kul och enkelt.

Sveriges nöjdaste mobilkunder!

Hos oss surfar du som en boss, det vill säga mycket surf till lite pengar. Dessutom med grym täckning, support i världsklass och helt utan bindningstid. Vimla är på toppen av Svenskt Kvalitetsindex (SKI) – en titel vi är stolta över och vunnit både 2022 och 2023. Men det bästa av allt: våra Vimlare älskar sin surf och alla andra fördelar. Därför kommer vi alltid kämpa för att Sveriges nöjdaste mobilkunder ska vara just det, och fortsätta att göra livet online extra vimligt och prisvärt.

Hitta det bästa mobilabonnemanget för dig!

Att välja ett abonnemang kan vara klurigt. Ibland tar man lite surf, och inser att man behövt mycket mer surf. Eller helt tvärtom. Därför har vi gjort det enkelt att jämföra, så att du ska hitta det bästa mobilabonnemang för dig och dina behov. Oavsett om det handlar om täckning, smaskiga bonusar eller prisnivåer. Ta en titt på på vår vår guide. 💚

Behöver du hjälp? Nemas problemas!

Förutom att du kan göra flera inställningar och ändringar på ditt abonnemang helt på egen hand, så har vi en support i toppklass som rycker in när du behöver hjälp. Vår support är helt digital och du slipper därför en långtråkig telefonkö när du vill få kontakt. Vid mindre brådskande ärenden kan du maila, och när det är brådskande kan du chatta vardagar 9-16. 💚

Hero image

Din surf, din grej.